-----------KLUBBEFFEKTER-----------
Tskjorter og hansker!

powered_by.png, 1 kB

STARTSIDEN
Forslag til klubbaktiviteter og styring PDF Utskrift
Skrevet av Helge   

I år har vi fått et godt innrykk av flere nye eiere, både som helt nye eiere og som ex-eiere av Z1300.

Vi vil prøve å sette fokus på endring i klubben, men medlemmene må selv gi innspill til hva de ønsker seg i en landsomfattende klubb som Z1300-klubben. I Europa ellers er det stor suksess med treff. Dette har det ikke blitt her i Norge og noe annet må derfor til.

Det er mange som ønsker mer av en MC-klubb enn det vår kan tilby, men vår klubb er nå tross alt en teknisk info klubb med mulighet for bistand i vårt fag via forumet. Siden vi er landsomfattende for en relativ eldre MC sier det seg selv at klubbens eksistens ikke er betinget av samlinger. Likevel så bør vi nok ha et bedre styrinsopplegg i fellesskap.

Vi setter nå i gang en "spiritprosess". Dette er startet i forumet. Spill inn dine forslag der. Oppgulp uten forslag til hvordan vi sammen kan få det bedre, slettes. Til eventuelle oppgulp må det hefte med et forslag til forbedring, som inkluderer et fellesskapsansvar og ikke kun et meransvar for senterpunktet. Husk at vi ikke har et styre eller tilsvarende...det er tomt og har vært det i nesten 6 år.

Følgende ideer flagges fra Presidenten:

1. En styringsgruppe som utgjør et mer levende organ enn et styre gjenoppstår. En mail om dette sendes ut til alle, med invitasjon og intensjonsbeskrivelse. Styringsgruppa har et møte i året for å legge planer for neste år.

2. Presidentens ønske er å få trykket opp postkort (av gammel god "papp" utgave). Det er flere tilbud der ute. Bilder av en vakker Z1300 kan hentes fra vår nettside. Postkortet sendes til alle nye medlemmer som en velkomstbeskjed. Kan noen ta seg av å bestille dette?

3. I 2013 har vi et samtreff med en annen MC klubb. Forslag til hvilken publiseres i forumet.

4. Dersom noen kan printe ut hver eneste side på Z1300.no og få dette trykket opp som et blad, har vi et klubblad. Kan noen ta ansvar for dette?

Sist oppdatert ( tirsdag 04. september 2012 )
 
Neste >

Login for medlemmer


Glemt passordet?

Antall siden 2004

Besøkende: 5795574

Antall på nettsiden nå

Antall Z1300 i Norge

237 - Dette tallet er under oppdatering høsten 2013
© 2020 Kawasaki Z1300 Club Norway - Organisasjonsnr 986782109 - En alenestående og spisset motorsykkelklubb!
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.