-----------KLUBBEFFEKTER-----------
Tskjorter og hansker!

powered_by.png, 1 kB
Johnstown 2008 PDF Utskrift
Skrevet av Ronnie Olsen   
Jeg bodde i USA i noen år og tok hjem min Z1300 derfra. I løpet av de årene deltok jeg på dette treffet.

I byen vi bodde i USA Johnstown ble det hvert år avholdt et motorsykkeltreff, navnet på treffet var "Thunder In The Valley". http://www.visitjohnstownpa.com/thunderinthevalley/ .

Treffet er den siste helgen i juni hvert år. Det kommer ca. 200 000 motorsyklister / bikers til Johnstown denne helgen.

I 2008 hadde jeg min KZ 1300 på treffet, det var veldig morro å kjøre KZ1300 blant alle Harleyene. Vil vel tro at det var 80 % HD på treffet. Treffet er med mange aktiviteter både store salgsmesser og musikk fra flere scener og ustillinger av custom bike. En av de store aktivitetene er paraden som foregår på lørdag ettermiddag. Da saler de fleste opp og kjører igjennom hovedgaten i byen. Som dere ser er det mange rare ekvipasjer til og med en begravelses MC med HD motor selvfølgelig.

Men når så mange sykler skal være med tar det lang tid og som sagt mesteparten er Harleyer. Jeg kjørte ikke i paraden, det var ca. 26 grader i skyggen denne dagen og med ca. 1 time i 2 km/t tror jeg Kawasakien hadde nådd kokepunktet før vi hadde vært i mål.Men kanskje det jeg syns var blant det mest heftige syklene var Boss Hoss syklene, amerikanerne skal jo putte V8 i alle slags kjøretøy så også MC. Så Boss Hoss leverer sykler med V8 motorer, alt fra 350 CID opp til 502 CID motorer. Og 502 motorene hadde vel ca. 550 Hk. De kjørte opp hovedgaten, ga litt gass og bakhjulet bare lagde svarte striper i asfalten. Heftige saker. 2 gir framover + revers og med belte som overføring fra motor til bakhjul.Det som også var litt morro var at vi fant i et av de små salgsteltene en amerikaner som var født i Fredrikstad, men hadde flyttet med foreldrene sine når han var 7 år til USA. Han snakket faktisk godt norsk og syns det var veldig morsomt å treffe nordmenn på dette treffet. Spesialiteten han solgte var en spiral som jentene kunne samle håret i når de kjørte eller satt på en motorsykkel. Så ikke håret skulle blåse til alle kanter.

Har ventet til 2011 med å registrere sykkelen min på norske skilt for at den skal bli 30 år og bli veteran så jeg slippen engangsavgiften, hvis alt går etter planen vil jeg få norske skilt på fredag. Monsterbike i Drammen har vært behjelpelig med ekspertise for å sykkelen registrert.

RonnieHadde besøk fra Norge denne helgen og dette er en jeg er onkel til sittende på min KZ1300.


 

Sist oppdatert ( tirsdag 11. januar 2011 )
 
Neste >
© 2020 Kawasaki Z1300 Club Norway - Organisasjonsnr 986782109 - En alenestående og spisset motorsykkelklubb!
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.