-----------KLUBBEFFEKTER-----------
Tskjorter og hansker!

powered_by.png, 1 kB
STARTSIDEN arrow Medlemmer arrow Artikler arrow Sigurds Capri
Sigurds Capri PDF Utskrift
Skrevet av Sigurd Einar Eidsmo   

Ford Capri Zakspeed MK III

Dette er en av mine tre Caprier. Den er bygd av min avdøde venninde Heidi-Kristin Moe Hansen, jeg kjøpte den av datteren hennes da hun ikke klarte å ha bilen lenger.

Det er en 1979m MK III, Motoren er en 3 liter V6. Bilen er bygd for Street-Legal Dragrace, dette da Heidi's store interesse var nettopp Drag-Race. Bilen er breddet med et Ford-produsert Zakspeed breddesett. Heidi bygde bilen selv, hun fikk hjelp av oss andre Capri-tullingene oppi her. Arne "Genser" sto for motor-oppbyggingen og "Kula" lakkerte bilen. Bilen skal beholdes som den er, dette er et minne om en kjær venn.

Her står den lagret sammen med en annen godbit, en volvo PV 544 Sport

I tillegg til denne bilen har jeg to Caprier til, den ene er under restaurering og den andre er en delebil. Bilder vil komme.

Min tredje hobby er en Scania 141 V8 fra 1980, denne er også under restaurering og vil etter et rammebytte ( disse bilene er kjent for rust i ramma ) fremstå som en kopi av den bilen jeg startet min Langtransport-karriære i.

Her er bilen da jeg hentet den.

Den skal bli som bilen til høyre på dette bildet. Her har vi lastet sukker i Wasa (Finland). Haralds LBS 110 til venstre.

Hilsen Sigurd

Sist oppdatert ( lørdag 15. januar 2011 )
 
< Forrige   Neste >
© 2020 Kawasaki Z1300 Club Norway - Organisasjonsnr 986782109 - En alenestående og spisset motorsykkelklubb!
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.